Pagina 1 van 9

Jordan Teze

Geplaatst: 22 aug 2018, 10:28
door nilssonH
Lijkt dit seizoen de 'vaste' reserve RB te gaan worden, en ontwikkelt zich prima. Ik ben ook wel benieuwd hoe vaak het is voor gekomen dat een speler nog voor zijn debuut al een gele kaart te pakken heeft :lol:

Geplaatst: 22 aug 2018, 12:20
door Ykhim
Teze is voor mij de held van gisterenavond. 0 secondes in PSV 1 en toch al een gele kaart. Hoe krijg je het voor elkaar :lol:

Geplaatst: 22 aug 2018, 12:46
door Maikel_91
En daarna nog trots glimlachen erom ook :lol:

Geplaatst: 22 aug 2018, 16:05
door Jwoeloe
Prima om te zien dat die jongens vanaf de bank zo meeleven. Zeker dat moment in de slotfase, toen die speler van Bate die bal tegen Bergwijn aanschoot, zag je ze echt van de bank af springen.

Geplaatst: 22 aug 2018, 18:56
door ziege maar ook zagge
Jwoeloe schreef:Prima om te zien dat die jongens vanaf de bank zo meeleven. Zeker dat moment in de slotfase, toen die speler van Bate die bal tegen Bergwijn aanschoot, zag je ze echt van de bank af springen.
Precies, ik dacht ook meteen YES dat zit goed

Geplaatst: 22 aug 2018, 21:00
door Joenepsv
Haha ja dit kan nog nooit eerder gebeurt zijn. De snelste gele kaart in een loopbaan ooit :D Zou Van Bommel hem nog een schop onder zijn hol gegeven hebben of zou hij er stiekem iets van zichzelf in herkennen :D

Geplaatst: 22 aug 2018, 21:44
door Josef Dettelbacher
ziege maar ook zagge schreef:
Jwoeloe schreef:Prima om te zien dat die jongens vanaf de bank zo meeleven. Zeker dat moment in de slotfase, toen die speler van Bate die bal tegen Bergwijn aanschoot, zag je ze echt van de bank af springen.
Precies, ik dacht ook meteen YES dat zit goed
Daarvoor zat Mauro nog wel even ongeïnteresseerd onderuit :wink:

Geplaatst: 22 aug 2018, 21:58
door SKERLA
Joenepsv schreef:Haha ja dit kan nog nooit eerder gebeurt zijn. De snelste gele kaart in een loopbaan ooit :D Zou Van Bommel hem nog een schop onder zijn hol gegeven hebben of zou hij er stiekem iets van zichzelf in herkennen :D
Dat laatste: Bommel kreeg bij Fortuna rood als bankzitter, tegen PSV.

Geplaatst: 03 sep 2018, 21:35
door Voormalig KG
Hoe doet deze jongen het?
Ik ben gecharmeerd en fan van deze jongen, van wat ik heb gezien.
Leuke vrolijke jongen met kwaliteiten.
Er komt een top rechtsback voor ons PSV aan.
Mooie concurrent en uiteindelijke vervanger voor Dumfries.

Geplaatst: 27 sep 2018, 20:40
door nilssonH
Had een tijdje terug niet verwacht dat hij het zou gaan redden, en al helemaal niet als rechtsback, maar hij kan mij toch wel prima bekoren over het algemeen. Ik verwacht dat Dumfries er nog wel even zit, dus hij heeft ook nog genoeg tijd om zijn mindere punten te verbeteren. Ben benieuwd of hij kan uitgroeien tot een basisspeler bij PSV 1.

Geplaatst: 27 sep 2018, 21:02
door Massimo
nilssonH schreef:Had een tijdje terug niet verwacht dat hij het zou gaan redden, en al helemaal niet als rechtsback, maar hij kan mij toch wel prima bekoren over het algemeen. Ik verwacht dat Dumfries er nog wel even zit, dus hij heeft ook nog genoeg tijd om zijn mindere punten te verbeteren. Ben benieuwd of hij kan uitgroeien tot een basisspeler bij PSV 1.
Ik weet het niet. Zal nog wel flink stappen moeten gaan maken. Aan de bal is het al best aardig en hij heeft ook snelheid wat prettig is als back, maar defensief vind ik hem nog wel heel erg zwak. Het zou wel een mooie opsteker zijn mocht hij het redden bij PSV. (en dan niet omdat PSV zo afgezwakt is)

Geplaatst: 27 sep 2018, 21:13
door nilssonH
Massimo schreef:Zal nog wel flink stappen moeten gaan maken. Aan de bal is het al best aardig en hij heeft ook snelheid wat prettig is als back, maar defensief vind ik hem nog wel heel erg zwak.
Kan ik me wel in vinden, maar hij heeft ook nog wel even de tijd natuurlijk. Die jongen wordt over een paar dagen pas 19. Hij hield zich als CV vorig jaar vaak prima staande bij Jong PSV, dus ik heb er best vertrouwen in dat hij daarin als back ook kan groeien. Ik heb ook het idee dat het soms wat met zijn concentratie te maken heeft.

Geplaatst: 13 okt 2018, 01:38
door PSVLFC
Vandaag een mof in zn nek gespuugd :lol:

Geplaatst: 13 okt 2018, 08:03
door koetje
PSVLFC schreef:Vandaag een mof in zn nek gespuugd :lol:
Lekker retro, past mooi de huidige 90's trend :lol:

Geplaatst: 13 okt 2018, 08:06
door Massimo
Achterlijk gedrag van Teze. Desalniettemin is het een jonge speler waarbij af en toe dit soort fouten wel eens voorkomen. Hopelijk wordt hij bij O20 en PSV flink gecorrigeerd om het vervolgens weer achter ze te laten.

Geplaatst: 13 okt 2018, 08:22
door Joenepsv
Domme actie maar ter verdediging van Teze, het was wel een Duitser :D Denk niet dat ome Toon hier blij mee is. Kan ook niet natuurlijk.

Geplaatst: 13 okt 2018, 08:58
door deninho32
Rijkaard Shampoo macht das Haar Völler op herhaling.. Destijds voor mij de reden om voor Duitsland te kiezen. Wat mij betreft 10 wedstrijden schorsing..

Geplaatst: 13 okt 2018, 09:02
door Massimo
Bijzonder dat dit soort incidenten je voorkeur bepalen.

Geplaatst: 13 okt 2018, 09:10
door deninho32
Massimo schreef:Bijzonder dat dit soort incidenten je voorkeur bepalen.
Ik was toen 8 :D

Geplaatst: 13 okt 2018, 10:07
door Chucky
deninho32 schreef:Rijkaard Shampoo macht das Haar Völler op herhaling.. Destijds voor mij de reden om voor Duitsland te kiezen. Wat mij betreft 10 wedstrijden schorsing..
10 wedstrijden?

Spugen kan natuurlijk echt niet en Teze mag ook ook wel wat wedstrijden krijgen, maar ik zie nooit zo goed in waarom spugen zo veel erger is dan een doelbewuste, lompe overtreding op de enkels/knieën of een elleboog in iemand zijn gezicht waarbij je daadwerkelijk een flink risico loopt op een blessure?

Geplaatst: 13 okt 2018, 12:11
door Ykhim
Los van of het goed is of niet: het begint wel een cultfiguur te worden op deze manier. Eerst geel krijgen zonder ook maar één minuut gespeeld te hebben in PSV 1, vervolgens Duitsers in hun gezicht spugen. Wat is de volgende act, ga je je afvragen :lol:

Geplaatst: 13 okt 2018, 13:09
door Gast
Wel leuk zo’n brutaal ventje. Als ie maar van onze Schwaab afblijft. :D

Geplaatst: 13 okt 2018, 18:24
door Grasmat
Uit de selectie gezet door de KNVB. Man man man wat hypocriet. De grote baas bij de KNVB himself smeerde zijn reet af met een Duits shirt en nu doet de KNVB net alsof Teze weet ik wat voor zware misdaad heeft begaan.

Geef zo'n jonge jongen gewoon een waarschuwing, zeg dat ie het niet meer mag doen en door.

Geplaatst: 13 okt 2018, 18:41
door nilssonH
Ik kan wel leven met deze straf. Het is gewoon heel smerig gedrag wat bestraft moet worden door de KNVB. Nu uit de selectie en een geldboete lijkt me voldoende, hem echt schorsen zou wat te veel zijn denk ik.

Wat wel opvallend is, is dat Gudde zich nu zo duidelijk uitspreekt over dit gedrag. In zijn Feyenoord tijd sprak hij 'zijn' spelers keer op keer juist niet aan op verkeerd gedrag en alle directe rode kaarten werden zelfs aangevochten.

Geplaatst: 13 okt 2018, 18:42
door Mercer
Afbeelding