Pagina 1 van 66

Geplaatst: 27 okt 2018, 20:35
door ThoresenKoolhof
Guti erin voor Hendrix, hard nodig wat meer voetbal op het middenveld.

Geplaatst: 27 okt 2018, 23:05
door nilssonH
Guti heeft het nu al koud zegt ie. Dat gaat nog wat worden in de wintermaanden :D

Geplaatst: 27 okt 2018, 23:07
door Ykhim
Is wel een klap beter dan wat er normaal rondloopt op ons middenveld, met alle respect natuurlijk. Het is een kwestie van tijd voordat een van die drie z'n plekje aan Gutiérrez gaat verliezen.

Geplaatst: 28 okt 2018, 00:46
door Dtrierum
Ik geloof dat ook. Maar dat zag je er vandaag niet aan af.

Geplaatst: 28 okt 2018, 06:19
door PSVLFC
Dtrierum schreef:Ik geloof dat ook. Maar dat zag je er vandaag niet aan af.
Elk. Bal vooruit en op. Maat?

Geplaatst: 28 okt 2018, 09:03
door Siemen
Voegt voetballend veel toe met crosspasses en blik naar voren en steekballen. Afstandsschoten niet te vergeten. Als Hendrix zo blijft spelen, gaat ie het lastig krijgen (als het goed is, Mark?!).

Geplaatst: 28 okt 2018, 09:47
door tijn0
Ykhim schreef:Is wel een klap beter dan wat er normaal rondloopt op ons middenveld, met alle respect natuurlijk. Het is een kwestie van tijd voordat een van die drie z'n plekje aan Gutiérrez gaat verliezen.
Guti was enorm slecht. Toen hij erin kwam, werd het een grote gatenkaas. Wat er uiteindelijk wel voor zorgde dat ze vooruit gingen spelen (Groningen), waardoor PSV de winnende counter kon plaatsen.

Geplaatst: 28 okt 2018, 09:56
door El Sordo
"Enorm slecht" vind ik nogal overdreven. Het was allemaal niet best, maar wel prettig dat er van achteruit eens een bal naar voren wordt gespeeld.

Geplaatst: 28 okt 2018, 10:18
door Josef Dettelbacher
Als je iemand elke keer twintig minuten geeft, dan kun je m.i. ook niet meer verwachten he. Automatismes enzo gaat allemaal wat makkelijker met minuten in de benen. Dat ie al tot assists en goals is gekomen, is eerder knap dan te verwachten.

Geplaatst: 28 okt 2018, 10:19
door Chucky
Guti vond ik defensief wel zwak, maar aan de bal zó veel sterker dan Hendrix.

Geplaatst: 28 okt 2018, 12:51
door Ykhim
El Sordo schreef:"Enorm slecht" vind ik nogal overdreven. Het was allemaal niet best, maar wel prettig dat er van achteruit eens een bal naar voren wordt gespeeld.
Het kan ook beter, maar inderdaad: Gutiérrez kan tenminste een bal naar voren spelen zonder 'm daarbij in te leveren. In dit soort wedstrijden is dat al heel wat.

Geplaatst: 28 okt 2018, 15:55
door tijn0
Zal met verwachtingen bij mij te maken hebben :).

Geplaatst: 30 okt 2018, 18:30
door tijn0
Wereldgoal!

Geplaatst: 30 okt 2018, 18:31
door Grasmat
Jammer dat zijn scorend vermogen maar matigjes is hè :D :P

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:08
door Juancho
Je mag wel wat meer leiderschap verwachten van hem in zo'n potje als vanavond met veel broekies in het elftal. Hij was toch ook aanvoerder bij Pachuca?

Voor een speler van zij kaliber mag de lat wel wat hoger liggen dan wat we nu zien. Snapt best dat de omstandigheden niet heel uitnodigend zijn maar dat mag voor hem geen excuus zijn.

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:19
door PCGC
Bewijst het ongelijk van Van Bommel ook (nog) niet.

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:38
door Sensation
PCGC schreef:Bewijst het ongelijk van Van Bommel ook (nog) niet.
Ook @juancho: Ga maar eens op hem letten, hij loopt zich kapot te ergeren. Wijst continu wat de medespelers moeten doen, niemand die hetzelfde ziet, hij ziet precies waar de ruimtes liggen, wijst ernaar maar niemand die het lukt om de pass te geven die hij graag wil zien.

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:46
door Juancho
Dat zou kunnen, dat is op tv niet altijd even goed te volgen natuurlijk. Maar ik vind hem zelf als individu ook matig spelen. Neemt niet het team op sleeptouw, laat niet zien wat voor geweldige aankoop hij is die het elftal echt beter maakt.

Nogmaals, er zijn best redenen dat het lastig voetballen voor hem is in een elftal vol vreemden maar dan nog zou je als beste voetballer wel wat meer mogen brengen.

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:48
door Sensation
Juancho schreef:Dat zou kunnen, dat is op tv niet altijd even goed te volgen natuurlijk. Maar ik vind hem zelf als individu ook matig spelen. Neemt niet het team op sleeptouw, laat niet zien wat voor geweldige aankoop hij is die het elftal echt beter maakt.

Nogmaals, er zijn best redenen dat het lastig voetballen voor hem is in een elftal vol vreemden maar dan nog zou je als beste voetballer wel wat meer mogen brengen.
Hij speelt ook zeker niet goed, maar pakt wel de leiding want is echt continu aan t wijzen en praten (zie ik op tv :D ). Maar als je een Abels, Behich en Ramselaar hebt die elke bal inleveren, Verreth die verstoppertje speelt en Mauro die te lang met de bal loopt om je heen hebt, Tsja..

Met Malen komt er diepte in, nu kan Guty gaan strooien met steekpasses ;)

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:53
door Juancho
Ik zag Behich ook een paar keer wijzen... :D
Guti moet vooral laten zien dat hij voetballend goed is en het eerste beter maakt. Voorlopig komt dat er nog niet uit. Al kan het natuurlijk ook snel anders gaan als hij in het vaste team komt te spelen met zoals je zegt, veel meer spelers met diepgang en loopvermogen.

Geplaatst: 30 okt 2018, 19:54
door Sensation
Juancho schreef:Ik zag Behich ook een paar keer wijzen... :D
Guti moet vooral laten zien dat hij voetballend goed is en het eerste beter maakt. Voorlopig komt dat er nog niet uit. Al kan het natuurlijk ook snel anders gaan als hij in het vaste team komt te spelen met zoals je zegt, veel meer spelers met diepgang en loopvermogen.
Behich wijst alle plekken aan waar hij de bal verloren heeft, een soort Max Geheugentrainer voor linksbacks :D

Geplaatst: 30 okt 2018, 21:27
door Juancho
Kan komende weken weer lekker dik en warm ingepakt op de bank gaan zitten. Jammer, ik had veel meer van hem verwacht maar het zit er nog niet in zo als je praat over een basisplek. Daarvoor laat hij te weinig zien in de keren dat hij de kans krijgt. Je ziet bij vlagen wel dat hij prima kan ballen maar het is nog veelste weinig momenteel.

Geplaatst: 30 okt 2018, 22:09
door Ykhim
Juancho schreef:Je mag wel wat meer leiderschap verwachten van hem in zo'n potje als vanavond met veel broekies in het elftal. Hij was toch ook aanvoerder bij Pachuca?

Voor een speler van zij kaliber mag de lat wel wat hoger liggen dan wat we nu zien. Snapt best dat de omstandigheden niet heel uitnodigend zijn maar dat mag voor hem geen excuus zijn.
Het is voor iedereen een legitiem excuus. Probeer je als topsporter maar eens optimaal te motiveren voor zo'n kutwedstrijd in deze omstandigheden. Hele grote jongen als dat je lukt, maar blijkbaar hebben we er daar nog precies 0 van.

Van Gutiérrez verwacht je vooral aan de bal net wat meer. Aan de andere kant deed onze voorhoede niet echt z'n best om wat extra meters in de diepte te maken. Gakpo nog een beetje, maar Verreth liet zien dat hij geen materiaal voor het eerste is en Mauro kwam de hele tijd in de bal. Dan wordt het voor Gutiérrez lastig om zich te onderscheiden.

Hetzelfde geldt ook voor Rigo trouwens, waarvan ik pas na ongeveer 70 minuten vernam dat hij meedeed.

Geplaatst: 30 okt 2018, 22:15
door Maikel_91
Guti lijkt me een type speler die wel gebaat is bij een beetje fatsoenlijke spelers om hem heen. Hij zal misschien de passingmogelijkheden wel zien, maar als zijn medespelers dat gat niet zien of er niet induiken dan helpt het niet.

Het is als spelmaker lastig om je te onderscheiden in een team zoals dat wat er vandaag stond.

Geplaatst: 30 okt 2018, 22:18
door Juancho
Opzich eens maar hij staat er natuurlijk ook om wat voetbal in het elftal te krijgen. En dat viel me enorm tegen. Ik miste ook een beetje het gif bij hem, ondanks dat het geen keiharde werker is als ik het goed begreep.

En ja ik ga het er toch maar bijhalen, je haalt zo'n jongen natuurlijk niet voor veel, heel veel geld he. Dan ligt de lat wel wat hoger dan bij een Rigo of Ramselaar of Mauro. Hij had toch een behoorlijk aantal hele matige passes, of verloor heel simpel het duel zoals een keer in de 2de helft. Dat mag gewoon niet.

Zoals ik al zei, kan komende periode weer lekker warm ingepakt op de bank zitten want hij heeft zich niet echt waar kunnen maken vanavond.