Welkom aan alle gasten. Meepraten over PSV? Maak een account aan!

Danny Makkelie en zijn "beschermengelen".

Hier kan men zijn of haar beklag doen over subjectieve media, inconsequente arbitrage en alles wat ermee te maken heeft.
Plaats reactie
tirzah
Nationale topspeler
Berichten: 2925
Lid geworden op: 26 okt 2017, 19:33
Clubvoorkeur:
Has thanked: 46 times
Been thanked: 120 times

Kaarten:

Danny Makkelie en zijn "beschermengelen".

Bericht door tirzah » 03 mar 2019, 17:58

In 2013 naait Makkelie PSV bij Feyenoord een oor aan met gele en rode kaarten , twee penalties en een dubieuze derde goal. Cocu is woedend- dat zegt nogal wat- maar Danny zelf en de randstadmedia vinden zijn topper debuut geslaagd.
Uiteindelijk heet de benadeelde partij PSV, dus prima toch?

In 2016 fluit Makkelie zijn beruchte penalty voor Ajax - naar eigen zeggen zonder zicht te hebben op de bal- en bezorgt daarmee de media favoriet bijna de landstitel. Een beetje ophef maar het mag verder geen naam hebben en gevolgen voor die wandaad zijn 0,0.

In het najaar volgt zijn eerste wedstrijd voor PSV op Woudestein. PSV supporters uiten hun begrijpelijke onvrede met een humoristisch liedje. Danny stapt boos van het veld, geeft later in de wedstrijd (uit rancune?) Excelsior een penalty kadoo en krijgt steun van Jeroen Elshof (NOS) die op hypocriete wijze de boel opblaast tot torenhoge proporties. Daarmee de aandacht afleidend van de ruggengraatloze reactie(s) van Makkelie.

Beperken we ons wat het vervolg betreft tot optredens van Makkelie in dit seizoen.

Bij PSV-Ajax buigt meneer zich over Luuk om hem geel te geven en laat dader Onana die rood moet krijgen met rust.De VAR komt er niet aan te pas.

Bij Groningen-PSV zet meneer ons voor het eerst in het seizoen op achterstand door penalty tegen Luuk te fluiten, negerend dat de PSV aanvoerder eerst werd vastgepakt. Ook de VAR weigert deze blunder te corrigeren.

En nu dan weer Excelsior-PSV.
Eerst de volstrekt belachelijke gele kaart aan Lozano waarbij hij met dezelfde bevooroordeelde ogen naar de actie kijkt als zijn NOS beschermengel Frank Snoeks die ook eindeloos de avond blijft vol leuteren over een zogenaamde schwalbe.Terwijl Hirving wel degelijk wordt aangetikt.

Frank Snoeks is de man die ooit beweerde dat Tyton een sportief applaus kreeg van Ajax supporters toen die 20 minuten behandeld was aan een zware blessure en het Ajax uitvak al die tijd luidkeels met slogans en liedjes de PSV doelman dood hadden gewenst. Fake news bestaat dankzij een aantal NOS mensen dus al langer dan dit jaar. :kots:

Wat Makkelie presteert als Lozano keihard tegen de grond wordt gesmeten zegt alles over deze meneer die notabene internationale wedstrijden mag fluiten. En dat de VAR ook niet in actie komt en Snoeks er niet stevig op in gaat- ook achteraf niet - zegt alles over het "objectieve" klimaat in voetballend Nederland.

Het ergst van alles is dat in deze klaagmuur talloze voorbeelden te vinden zijn van collega's van Danny die ook steeds tonen dat ze nooit in een PSV pyjama hebben geslapen en dat ook nooit zouden willen.
Het blijkt dat Luuk en Lozano vogelvrij zijn verklaard in Zeist na hetzes in randstadmedia.

Misschien een tip voor PSV.tv om zelf eens in actie te komen. In de 4 topics van deze klaagmuur staan talloze concrete beslissingen in het nadeel van PSV en het voordeel van Ajax.
Misschien eens een top twintig uit die voorvallen in een compilatie stoppen zodat onderhand eens aan ieder zinnig mens duidelijk wordt gemaakt hoe dezelfde scheidsrechters bij verschillende clubs met verschillende maten meten en hoe verschillende media daar ook een verschillend oordeel over geven, waar hypocrisie objectiviteit verre overtreft.

Kees Rijvers zag het zo slecht nog niet in de jaren 70. :wink:

Plaats reactie