Steven Bergwijn

Alles wat je wilt bespreken over oud-PSV'ers, de rijke historie van onze club, etc.
Afellay_Amrabat
Nationale topspeler
Berichten: 2758
Lid geworden op: 09 feb 2018, 22:36
Clubvoorkeur:
Has thanked: 437 times
Been thanked: 178 times

Steven Bergwijn

Bericht door Afellay_Amrabat » 27 jan 2020, 19:50

Dit is de laatste posting van de vorige pagina:

Armada schreef:
27 jan 2020, 19:32
Artikel VI is vrij duidelijk. Ook over onze topper Steven “PSV in mijn hart” Bergwijn.

https://www.vi.nl/pro/loopgravenoorlog- ... op-barsten
Heel mooi artikel!

Gebruikersavatar
NotoriousBIG046
Meervoudig international
Berichten: 1055
Lid geworden op: 22 jan 2019, 08:44
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 456 times
Been thanked: 114 times

Bericht door NotoriousBIG046 » 27 jan 2020, 19:50

Stevie is een topper , het ga je goed man ! Echte PSV-man , hopenlijk over paar jaar terug na wat mooie voetbaljaren , ga je missen , neem hem niks kwalijk om deze mooie stap te maken !
Laatst gewijzigd door NotoriousBIG046 op 27 jan 2020, 20:39, 1 keer totaal gewijzigd.
WZPWZDB ;)

koetje
Internationale topspeler
Berichten: 4793
Lid geworden op: 25 aug 2017, 19:26
Clubvoorkeur:
Has thanked: 170 times
Been thanked: 279 times

Bericht door koetje » 27 jan 2020, 19:53

Bergwijn is zoals Van de Beek. Bij de club een van de betere maar het is maar afwachten of dit op een hoger niveau ook het geval is. Zowel Bergwijn als Van de Beek zijn 50% minder dan bij het NL 11 tal. Maar afwachten of hij kan aanhaken bij Tottenham. Het is hem gegund. Gisteren is een klein smetje wat over een paar maanden geleden weer vergeten is.

Josef Dettelbacher
Vedette
Berichten: 5811
Lid geworden op: 25 aug 2017, 12:49
Clubvoorkeur:
Has thanked: 66 times
Been thanked: 863 times

Awards:

Bericht door Josef Dettelbacher » 27 jan 2020, 20:39

Afellay_Amrabat schreef:
27 jan 2020, 19:50
Armada schreef:
27 jan 2020, 19:32
Artikel VI is vrij duidelijk. Ook over onze topper Steven “PSV in mijn hart” Bergwijn.

https://www.vi.nl/pro/loopgravenoorlog- ... op-barsten
Heel mooi artikel!
kan iemand het plaatsen? ik heb geen pro..

Gebruikersavatar
deninho32
Site Admin
Berichten: 6689
Lid geworden op: 25 aug 2017, 11:57
Clubvoorkeur: Afbeelding
Has thanked: 474 times
Been thanked: 914 times

Bericht door deninho32 » 27 jan 2020, 20:48

De ingreep die PSV uit de nood had moeten helpen, heeft voor een opeenstapeling van gevolgschade gezorgd. Na opnieuw een rampzalige week staart de club in een pikdonkere en eindeloze leegte.

De situatie in de perskamer van het Philips Stadion is zondagavond na afloop van PSV - FC Twente (1-1) surreëel. Interim-trainer Ernest Faber geeft bloedserieus zijn analyse van de wedstrijd, terwijl supporters duidelijk hoorbaar de hoofdingang van het stadion bestormen. De projectielen suizen door de lucht en klappen tegen de ramen, wanneer Faber desgevraagd nog wat duiding bij zijn wisselbeleid geeft. Aan de bar neemt directeur Toon Gerbrands een slok van zijn spa blauw.

Kort geleden zag zijn wereld er compleet anders uit. De communicatie-afdeling van PSV had er geen misverstand over laten bestaan en had journalisten van heinde en verre op het hart gedrukt vrijdagochtend 18 oktober vooral naar De Herdgang te komen, voor wat een belangrijk moment in de recente geschiedenis van de club heette te zijn. Er waren gevulde koeken, koffiebroodjes en na een lofzang van rvc-voorzitter Jan Albers zette Gerbrands zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2025.

Drie maanden later ziet Gerbrands overal waar hij kijkt de smeulende puinhopen van wat eens PSV 2.0 was. Op de tribune, waar een fanatieke groep van enkele tientallen supporters met spandoeken zijn woede uit richting hem en John de Jong. Op televisie en in kranten, waar in praatprogramma’s en columns de spreekwoordelijke modder door de lucht vliegt. Op het veld, waar een lamgeslagen en verdeeld elftal net zomin zonder als met de dominante Mark van Bommel blijkt te kunnen. Op straat, waar de ME een agressieve menigte probeert te beteugelen. En in de catacomben, waar het hoofd opleidingen alle zeilen bij moet zetten om overeind te blijven in zijn tijdelijke rol als trainer.

De eerste twistpunten waren er medio 2018 snel, nadat Van Bommel en De Jong door Gerbrands op de belangrijkste technische posten bij PSV waren geïnstalleerd. Debat over de invulling van de staf, bijvoorbeeld. Wat later een paar vonken, nadat duidelijk werd dat de door Van Bommel aangedragen Trent Sainsbury en Aziz Behich totaal niet bleken te voldoen. Vanaf de zomer van 2019 nam het debat toe. Van Bommel die baalde omdat hij zijn nieuwe centrale verdediger pas kreeg toen uitschakeling in de voorronde van de Champions League al een feit was. De Jong die baalde omdat Hirving Lozano gekrenkt en gepasseerd werd door Van Bommel, terwijl hij nog verkocht moest worden.

Het verdween allemaal naar de achtergrond toen PSV wedstrijden ging winnen. Maar vergeten werd het niet. De interne twistpunten van toen zijn de brandstof voor een uitslaand vuur geworden.

NOODKLOK
Vrijdag. Het ritmische getik van noppen op steen kondigt op De Herdgang de entree van de PSV-selectie aan. Het is grijs en miezerig, maar toch is een man of dertig present langs de lijn. Het zijn hoofdzakelijk pensionado’s en kinderen. Vaste bezoekers wisselen beleefdheden uit met spelers en stafleden. PSV heeft twaalf uur geleden tegen NAC Breda (2-0) een van de smadelijkste nederlagen uit de clubhistorie geleden, maar op De Herdgang is het vandaag een dag als alle andere.

Vandaag geen boze supporters die verhaal komen halen, spandoeken en zelfs geen verbitterde oudjes met vlijmscherpe schimpscheuten. Het is eind januari en PSV is een trainer armer, ligt uit de titelrace, is klaar in Europa en heeft zich geblameerd in het bekertoernooi, maar op De Herdgang fluiten de vogels en schudt Willy van der Kuijlen slechts meewarig het hoofd.

De clubicoon spoedde zich afgelopen zomer om de paar dagen naar De Herdgang, om weer een nieuwe aankoop symbolisch het eerste PSV-shirt te overhandigen. Van het nieuwe elan dat zij toen met zich meebrachten, is niets meer over. Kostas Mitroglou zet op het veld het stramme lijf maar weer eens piepend en knarsend in beweging, verderop houden Timo Baumgartl en Olivier Boscagli een balletje hoog. De twee zijn sinds hun komst naar Nederland buiten de lijnen onafscheidelijk, binnen de lijnen delen ze de laatste weken vooral een talent voor slapstick-verdedigen.

De oude mannetjes langs de lijn kijken ineens allemaal tegelijk om. Voor het eerst in maanden zien ze namelijk een fatsoenlijke linksback in levenden lijve. Jetro Willems schudt wat handjes en beweegt zich na een kort bezoekje even later op krukken richting het parkeerterrein. Vermoedelijk zou hij zelfs op één been nog een versterking zijn voor dit PSV. De gelaten sfeer en cynische commentaren na een historisch echec zeggen veel. Déze fans zijn de fase van boos zijn al voorbij.

Na een training van circa anderhalf uur vindt Ernest Faber het welletjes. Even later beklimt hij de trap naar de perszaal, om aldaar de noodklok te luiden. Faber is klaar met spelers die zichzelf boven het collectief plaatsen en geen besef van urgentie en verantwoordelijkheid bezitten. Die ochtend heeft hij een hartig woordje gesproken met zijn selectie. De trainer zegt dat hij zijn conclusies getrokken heeft. Welke dan? ‘Dat ga ik straks aan de directie vertellen. Wat zij ermee doen, is dan aan hen.’

De oude mannetjes langs de lijn kijken ineens allemaal tegelijk om. Voor het eerst in maanden zien ze namelijk een fatsoenlijke linksback in levenden lijve. Jetro Willems schudt wat handjes
Pas een maand is hij interim bij PSV. Faber raapte uit plichtsbesef de handschoen op, maar ziet zijn reddingsmissie ondermijnd door spelers die vooral met hun eigen bv bezig zijn. Door de dramatische resultaten als gevolg daarvan is Faber binnen een mum van tijd zelf onderwerp van discussie geworden. Had hij meer boven de partijen moeten gaan staan? Meer houvast moeten bieden, door tijdens de winterstop met een vast elftal te werken? Man en paard noemen, zoals Dick Advocaat dat bijvoorbeeld bij Feyenoord deed? Hij vindt van niet. ‘Door de manier waarop wij werken, hebben de spelers genoeg duidelijkheid. Die krijgen ze in een bespreking, of op trainingen.’ Hij herhaalt dat het vooral ligt aan afspraken, en het niet nakomen ervan. ‘Als het goed gaat kunnen wij heel veel, maar als het slecht gaat gaan we tégen onszelf vechten in plaats van mét elkaar.’ En: ‘Als je als spelers voorwaarden aan elkaars hulp gaat stellen, denk je in excuses in plaats van oplossingen.’

PSV na 20 speelrondes:

Seizoen Punten
2015/16 47
2016/17 43
2017/18 52
2018/19 55
2019/20 36
Zonder spelers bij naam te noemen, laat Faber weinig heel van een deel van zijn selectie. Na een trainingskamp en vier wedstrijden weet hij genoeg om keiharde conclusies te trekken. Meewindvoetballers heeft hij genoeg. Maar wie gaat er op kop in een storm? Met nog een week te gaan op de transfermarkt hunkert Faber naar een of twee serieuze aanwinsten. Spelers die het klappen van de zweep kennen, de hiërarchie herstellen en zijn verlengstuk kunnen zijn. Faber wil het niet zo hard zeggen. ‘Ik deel mijn bevindingen met de clubleiding. Of we moeten doorselecteren of ons nog moeten versterken, moeten zij dan bepalen.’

CRISISBERAAD
Als de stofwolken zijn neergedaald, steekt Guus Hiddink nog even zijn hoofd om de hoek. Hij heeft nauw contact met Faber, zijn adviserende rol in het managen van de problematiek is allesbehalve vrijblijvend. Kort daarna meldt ook Toon Gerbrands zich. Crisisberaad op De Herdgang. Hoe vaak nog dit seizoen?

Uit de crisis van eind vorig jaar is een volgende crisis geboren waarvan inmiddels niemand het einde meer durft te voorspellen. Maar daardoor nu vaststellen dat het ontslag van Van Bommel zinloos geweest is, te kort door de bocht. Dat Faber en andere betrokkenen een beeld schetsen van ongezonde sfeer en verhoudingen in de selectie, is een erfenis van de cultuur die onder Van Bommel is ingesleten. De Limburger maakte weliswaar sommige spelers groot, maar anderen tegelijkertijd heel klein. Bleef bepaalde spelers vertrouwen geven, waar anderen bij de eerste fout al werden geslachtofferd. Zo ontstond een selectie vol groepjes en eenlingen. Aan Faber, Hiddink en consorten om weer eenheid te creëren, terwijl de hele wereld tijdens wedstrijden nog kan zien hoe diep de littekens zitten.

Verdeel en heers. De eerste selectie werd onder Van Bommel een eiland binnen de club, in de spelersgroep zelf ontstond tweespalt. Een gebrek aan checks and balances rond het eerste elftal heeft voor grote problemen gezorgd. Niemand binnen de staf was in staat Van Bommel van tegengas te voorzien en technisch manager De Jong had binnen de organisatie weliswaar veel meer draagvlak, maar was niet in staat om Van Bommel waar nodig bij te sturen. De combinatie van twee kopstukken met uiteenlopende karakters en gedragingen heeft voor een ravage gezorgd. PSV 2.0 is uitgemond in een fiasco en nu herstel na het ontslag van Van Bommel uitblijft, zwelt de kritiek op architect Gerbrands aan.

Zoals gezegd: drie maanden geleden nog tekende Gerbrands tot 2025 bij. Toen viel er geen onvertogen woord. Een dag later verloor PSV met 3-0 van FC Utrecht, de epiloog van wat is ontaard in een crisis van monstrueuze proporties. Maar zoals zijn besluit om het lot van de club in handen van twee onervaren mensen te leggen ook al een enorm risico was toen de resultaten nog goed waren, betekenen de huidige slechte prestaties ook niet dat van het complete beleid, dat PSV van een miljoenenschuld verloste en aan drie titels hielp, niets meer deugt. Maar naarmate de slechte resultaten aanhouden vervaagt zowel de waardering voor het verleden als de blik op de lange termijn. PSV is gevangen in een beklemmend nu.

TRANSFERPERIKELEN
Zaterdag maakt Ernest Faber zijn opstelling bekend aan de spelers. Hij weet dat Steven Bergwijn op de hoogte is van interesse van Tottenham Hotspur en vraagt of de aanvaller speelklaar is. De aanvaller antwoordt bevestigend en traint mee in de beoogde basis. Zondagochtend krijgt Faber ineens telefoon van zijn aanvaller. De trainer die na het echec tegen NAC een uitdrukkelijk beroep deed op de saamhorigheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid, krijgt alsnog van zijn beste speler te horen dat hij vanwege transferperikelen liever niet wil spelen. Faber baalt, maar besluit zijn energie te steken in spelers die er wél vol voor willen gaan. In zijn reddingsmissie kan hij voorlopig niet verder kijken dan de korte termijn.

Zo makkelijk denkt de directie er niet over. Zij vinden dat Bergwijn de club in de steek laat. Afgelopen zomer kreeg de international een salarisverhoging, nadat PSV biedingen van Sevilla en Watford had afgeslagen. De club had in ruil op loyaliteit gerekend. Dat zijn zaakwaarnemer direct na de bekeruitschakeling tegen NAC op een transfer aanstuurde, had al kwaad bloed gezet. Dat Bergwijn vervolgens druk op de ketel zette door Faber te vertellen dat hij vanwege transferperikelen liever niet wilde spelen, nog meer. Maar een groot bedrag voor de aanvaller, zeg zo’n 35 miljoen, geeft PSV echter wel meer mogelijkheden op de transfermarkt. Ineens is de club in zijn zoektocht naar een nieuwe linksback niet meer aangewezen op het huursegment, maar is een international als Patrick van Aanholt haalbaar. Ook behoort ineens een verdere renovatie van de selectie tot de mogelijkheden.

Eerder deze maand spraken we uitgebreid met John de Jong:

— Aanbevolen —
Hoe John de Jong de PSV-crisis wil bezweren
Hoe John de Jong de PSV-crisis wil bezweren
Het jaar 2019 eindigde zeer onrustig bij PSV, ook technisch manager John de Jong werd een mikpunt van kritiek. Mede door zijn voortdurende stilzwijgen, dat hij nu voor VI doorbreekt.

De transferperikelen vormen op de wedstrijddag een welkome afleiding voor PSV, dat tijdens zijn eerste thuiswedstrijd van 2020 rekening houdt met onrust op de tribunes. Die is er ook, maar veel voedingsbodem vindt de woede richting Gerbrands en De Jong aanvankelijk niet. Leuzen zijn allesbehalve massaal, slaan snel dood en worden hier en daar met fluitconcerten beantwoord. Pas wanneer FC Twente in de tweede helft gelijkmaakt, wordt de sfeer hatelijk en vijandig. Spelers worden weggehoond door het fanatieke publiek, dat even later zijn frustraties botviert bij de hoofdingang van het stadion. Terwijl de ME de hoofdtribune van het Philips Stadion ontzet, geeft Faber achter de persdesk commentaar bij de volgende wanprestatie van PSV.

PSV heeft dan wel Van Bommel ontslagen, maar de gevolgschade van zijn vertrek blijft zich maar opstapelen. Het moddergooien van Bert van Marwijk, die volgens bronnen binnen PSV vastberaden is om John de Jong mee te sleuren in de val van zijn schoonzoon. Verdeeldheid in de spelersgroep en Bergwijn – een van de vertrouwelingen van de Limburger – die op ramkoers met de directie zijn eigen pad kiest. De keuze voor Faber als interim die niet tot resultaten leidt. Terwijl aan de Frederiklaan de overblijfselen van een zeldzaam onrustige avond worden aangeveegd, komt Ronald Waterreus op Ziggo tot de kern: ‘PSV wilde een stammenoorlog in de kiem smoren, maar heeft er een loopgravenoorlog voor teruggekregen.’

Wanneer PSV na een trainer ook zijn directie kwijtraakt, resteert er niets anders dan een stuurloos schip op open zee
De directie laat weten dat het niet wil reageren. Niet op het moddergooien in de media, niet op de giftige sfeer die zondagavond tot excessen heeft geleid rond het stadion. Ook de rvc verkiest stilte.

PSV staat op barsten. Hoelang verdraagt De Jong de druk op zijn positie? Wat doet Gerbrands wanneer de technisch manager de eer aan zichzelf zou houden? Wanneer PSV na een trainer ook zijn directie kwijtraakt, resteert er niets anders dan een stuurloos schip op open zee. Lopende gesprekken met een nieuwe kandidaat-trainer zullen stranden, de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen zal grote vertraging oplopen.

Indien deze crisis nog meer slachtoffers eist, staan slechts twee dingen vast: het biedt geen enkele garantie op betere tijden en er zal een vacuüm ontstaan dat PSV ver terugwerpt. Maar ondertussen groeit met elke wanprestatie de woede in de onderbuik van de club en wacht zondag een bezoek aan Ajax.

In een van de zwartste jaren uit de clubhistorie, heeft PSV slechts het verstrijken van de tijd om naar uit te kijken.
Wie zichzelf spaart krijgt nooit rente.

Gebruikersavatar
ziege maar ook zagge
Legende
Berichten: 13413
Lid geworden op: 27 aug 2017, 23:06
Clubvoorkeur: jawadenktezelf
Has thanked: 1058 times
Been thanked: 815 times

Awards:

Bericht door ziege maar ook zagge » 27 jan 2020, 21:19

deninho32 schreef:
27 jan 2020, 20:48
PSV staat op barsten. Hoelang verdraagt De Jong de druk op zijn positie? Wat doet Gerbrands wanneer de technisch manager de eer aan zichzelf zou houden? Wanneer PSV na een trainer ook zijn directie kwijtraakt, resteert er niets anders dan een stuurloos schip op open zee. Lopende gesprekken met een nieuwe kandidaat-trainer zullen stranden, de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen zal grote vertraging oplopen.

Indien deze crisis nog meer slachtoffers eist, staan slechts twee dingen vast: het biedt geen enkele garantie op betere tijden en er zal een vacuüm ontstaan dat PSV ver terugwerpt. Maar ondertussen groeit met elke wanprestatie de woede in de onderbuik van de club en wacht zondag een bezoek aan Ajax.

In een van de zwartste jaren uit de clubhistorie, heeft PSV slechts het verstrijken van de tijd om naar uit te kijken.
No mercy.

Josef Dettelbacher
Vedette
Berichten: 5811
Lid geworden op: 25 aug 2017, 12:49
Clubvoorkeur:
Has thanked: 66 times
Been thanked: 863 times

Awards:

Bericht door Josef Dettelbacher » 27 jan 2020, 22:52

Tja, het is wat aangezet, maar de kern van her verhaal is helder: we're fucked.

Gebruikersavatar
J.B.
Legende
Berichten: 17904
Lid geworden op: 22 sep 2017, 10:36
Clubvoorkeur: Broodje Smos
Has thanked: 1959 times
Been thanked: 1076 times

Bericht door J.B. » 27 jan 2020, 23:11

En daarom moeten de td en ad niet op dit moment opstappen. Hopelijk buigt Gerbrands niet voor de druk. Hiddink zijn rol zal cruciaal worden, omdat hij de rust kan terugbrengen. Voor Bergwijn gaat toch een leuk bedragje opleveren waarvoor je 2 directe versterkingen kan halen. Alles wat dit team nodig heeft is ervaring.
Only in it for the money

Op weg naar nr 25
International
Berichten: 891
Lid geworden op: 02 apr 2019, 13:32
Clubvoorkeur:
Has thanked: 178 times
Been thanked: 85 times

Bericht door Op weg naar nr 25 » 27 jan 2020, 23:19

Toch de mooiste club van NL, ik drink dat vat met gif gewoon leeg, kom maar op. We komen er weer bovenop 💪🏻 In Gerbrands en Hiddink we trust, Hiddink is al eerder gestart en niet zonder reden.

Vlagman
Bankzitter
Berichten: 230
Lid geworden op: 01 dec 2019, 22:09
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 16 times
Been thanked: 45 times

Bericht door Vlagman » 27 jan 2020, 23:28

Oude man Hiddink zou toch ook langzamerhand denken, godver het was eigenlijk de bedoeling dat ik op mijn oude dag naar een leuk PSV kon kijken. Wat is er in godsnaam gebeurd dat ik hier weer sta.

Op weg naar nr 25
International
Berichten: 891
Lid geworden op: 02 apr 2019, 13:32
Clubvoorkeur:
Has thanked: 178 times
Been thanked: 85 times

Bericht door Op weg naar nr 25 » 28 jan 2020, 00:07

Vlagman schreef:
27 jan 2020, 23:28
Oude man Hiddink zou toch ook langzamerhand denken, godver het was eigenlijk de bedoeling dat ik op mijn oude dag naar een leuk PSV kon kijken. Wat is er in godsnaam gebeurd dat ik hier weer sta.
En toch is hij er druk mee bezig, gelederen gesloten houden. Komt goed, laat de rest maar muiten, oprotten allemaal. Zitten genoeg mensen in de RVC en directie die het kunnen vlot trekken. John zal na de zomer niet meer in dezelfde rol zitten hoogstwaarschijnlijk, maar we gaan kamp Mark dit niet laten winnen, kom op zeg.

Vlagman
Bankzitter
Berichten: 230
Lid geworden op: 01 dec 2019, 22:09
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 16 times
Been thanked: 45 times

Bericht door Vlagman » 28 jan 2020, 00:56

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=366857

PSV en Tottenham Hotspur hebben een principeakkoord bereikt over de transfer van Steven Bergwijn, zo meldt De Telegraaf in de nacht van maandag op dinsdag. Volgens de krant hebben alle betrokken partijen hun jawoord gegeven, waardoor niets een transfer meer in de weg lijkt te staan. Bergwijn verkast volgens de krant voor een bedrag van dertig miljoen euro, exclusief bonussen.

Later meer.

Persepolis
Vaste waarde in elftal
Berichten: 679
Lid geworden op: 30 jan 2018, 21:44
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 139 times
Been thanked: 153 times

Bericht door Persepolis » 28 jan 2020, 02:07

Volgens The Mirror gaat het om 30 miljoen pond, dus 35 miljoen euro.

Gebruikersavatar
Heissenberrug
International
Berichten: 907
Lid geworden op: 26 aug 2017, 21:41
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 557 times
Been thanked: 109 times

Bericht door Heissenberrug » 28 jan 2020, 02:57

Prima bedrag denk ik gezien zijn huidige status. Heeft het nog nooit op een hoger niveau laten zien. Europees en bij Oranje nooit beslissend en zie ook geen enkele reden waarom hij het bij de Spurs zou kunnen gaan redden.

Had ergens wel op een hoger bedrag gehoopt gezien hij nog lang vast ligt, winter transferperiode en premier league maar misschien is dit realistisch gezien wel echt de Max.

Met PvA haalt PSV in elk geval ervaring erbij en gaan we er als team op vooruit. Hopelijk gaan ook andere spelers zoals Dumfries en het middenveld hier beter door spelen. Bergwijn in zijn huidige vorm kunnen we prima opvangen.

koetje
Internationale topspeler
Berichten: 4793
Lid geworden op: 25 aug 2017, 19:26
Clubvoorkeur:
Has thanked: 170 times
Been thanked: 279 times

Bericht door koetje » 28 jan 2020, 03:44

Al dat gedoe gisteren voor niks. Had als PSV naar buiten toe niet zo'n ophef gemaakt en enkel intern Bergwijn stevig toegesproken. Een dag later is er gewoon een akkoord (oh, oh wat verrassend). Het zal de stress wel zijn dat het nu niet lekker loopt bij PSV dat emotie de overhand neemt op zo'n moment.

Voormalig KG
Meervoudig international
Berichten: 1183
Lid geworden op: 07 aug 2018, 00:12
Clubvoorkeur:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 52 times

Bericht door Voormalig KG » 28 jan 2020, 06:07

Aardig bedrag, maar niet een bedrag winter's transferbedrag met een contract voor nog drie jaar.

Het lijkt erop dat ze graag van elkaar af wilden zijn. Wel een bijzondere stap voor Stevie hopelijk lukt het hem daar door te breken.

Het Kanon
Geselecteerd voor Oranje
Berichten: 796
Lid geworden op: 22 apr 2019, 08:12
Clubvoorkeur:
Has thanked: 25 times
Been thanked: 79 times

Bericht door Het Kanon » 28 jan 2020, 06:13

Daniel Levy van Spurs heeft de naam een goede onderhandelaar te zijn. PSV haalt de laatste tijd niet het onderste uit de kan bij verkopen. Hoe ver gaan ze voor onze beste speler?

Gebruikersavatar
ruuddevil
Vedette
Berichten: 9202
Lid geworden op: 25 aug 2017, 16:22
Clubvoorkeur: PSV en Real Madrid
Has thanked: 887 times
Been thanked: 1175 times

Bericht door ruuddevil » 28 jan 2020, 06:59

Fulco van Kooperen veegt zijn straatje schoon in de telebelg. En bevestigt alles wat er is gebeurd, inclusief de berichtjes 5 minuten na de wedstrijd tegen NAC.

Mrs.Unibet
Lid 2e elftal
Berichten: 158
Lid geworden op: 25 aug 2017, 17:08
Clubvoorkeur:
Been thanked: 15 times

Bericht door Mrs.Unibet » 28 jan 2020, 07:16

Nja, lijkt me ook zoals het gegaan is eerlijk gezegd.

Gebruikersavatar
ruuddevil
Vedette
Berichten: 9202
Lid geworden op: 25 aug 2017, 16:22
Clubvoorkeur: PSV en Real Madrid
Has thanked: 887 times
Been thanked: 1175 times

Bericht door ruuddevil » 28 jan 2020, 07:18

Klopt, Bergwijn wilde niet spelen. Werkweigering plus matennaaier.

Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
Berichten: 14603
Lid geworden op: 25 aug 2017, 11:11
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 756 times
Been thanked: 2311 times

Bericht door ShovingNE2 » 28 jan 2020, 07:19

Weggejorrist en opgerot.
.ShovingNE2 die dreigt weg te gaan is hetzelfde als Lammers, die dreigt een bal aan te nemen. Dat kan ie namelijk helemaal niet.

TomPSV
Internationale topspeler
Berichten: 3159
Lid geworden op: 04 aug 2018, 14:31
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 400 times
Been thanked: 432 times

Bericht door TomPSV » 28 jan 2020, 07:50

Houdoe en bedankt hè. Voor niets. Blijft toch een net niet speler die op de belangrijke moment nooit thuisgaf.

TomPSV
Internationale topspeler
Berichten: 3159
Lid geworden op: 04 aug 2018, 14:31
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 400 times
Been thanked: 432 times

Bericht door TomPSV » 28 jan 2020, 08:04

30 miljoen en 2 miljoen aan vrijwel zekere bonussen dus. Prima.

Afellay_Amrabat
Nationale topspeler
Berichten: 2758
Lid geworden op: 09 feb 2018, 22:36
Clubvoorkeur:
Has thanked: 437 times
Been thanked: 178 times

Bericht door Afellay_Amrabat » 28 jan 2020, 08:06

Engelse media hebben het weer over 30 mln pond.

Vlagman
Bankzitter
Berichten: 230
Lid geworden op: 01 dec 2019, 22:09
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 16 times
Been thanked: 45 times

Bericht door Vlagman » 28 jan 2020, 08:34

Afellay_Amrabat schreef:
28 jan 2020, 08:06
Engelse media hebben het weer over 30 mln pond.
Ik denk niet dat dat het geval is helaas. Die bedragen werden in de Engelse media vooral nog voor de bekendmaking van de transfer gebruikt (mirror) ik denk dat ze dat gewoon hebben overgenomen.

Inmiddels zijn er redelijk specifieke bedragen genoemd zoals 30M euro + 2M euro bonus. Het bedrag in euro's is ook genoemd in het artikel met het interview met Fulco. Ik neem aan dat een beetje journalist dat dan even gecheckt heeft en dat het bedrag dan ook klopt.

Die bonussen kun je waarschijnlijk naar fluiten als hij daar net zo'n instelling heeft als hier, of er moet een bankzitters bonus tussen zitten.

Gebruikersavatar
ruuddevil
Vedette
Berichten: 9202
Lid geworden op: 25 aug 2017, 16:22
Clubvoorkeur: PSV en Real Madrid
Has thanked: 887 times
Been thanked: 1175 times

Bericht door ruuddevil » 28 jan 2020, 08:36

Als we een bonus per gemiste kans krijgen worden we rijk!

Plaats reactie