Welkom aan alle gasten. Meepraten over PSV? Maak een account aan!

Rik Elfrink / Eindhovens dagblad

Heb je een nieuwtje over PSV wat nog niet op het forum staat? Plaats het bericht hier en informeer je mede-supporters! Vergeet niet je bron te vermelden.
Plaats reactie
Josef Dettelbacher
Internationale topspeler
Berichten: 4965
Lid geworden op: 25 aug 2017, 12:49
Clubvoorkeur:
Has thanked: 45 times
Been thanked: 567 times

Awards:

Rik Elfrink / Eindhovens dagblad

Bericht door Josef Dettelbacher » 28 aug 2017, 17:42

Ik merk bij Rik een steeds venijnigere toon richting PSV in zijn stukjes. Heeft iemand hem wat geflikt, of hanteert hij gewoon een nieuwe strategie?

koetje
Internationale topspeler
Berichten: 4234
Lid geworden op: 25 aug 2017, 19:26
Clubvoorkeur:
Has thanked: 86 times
Been thanked: 152 times

Bericht door koetje » 28 aug 2017, 19:31

Dat is gewoon de ontwikkeling die hij doormaakt.

In begin was hij nog een beetje zoekende. Zijn berichtgeving was ook vaak niet altijd heel nauwkeurig en feiten en eigen meningen werden nog wel eens door elkaar gehaald. Oogde wat onzeker.

Sleegers was altijd beetje het alfamannetje van de PSV watchers. Die heeft na zijn vertrek een gat gelaten wat Elfrink steeds mee opvult.En hij begint zoals veel supporters ook wel door de drie jaar zoete praatjes van Gerbrands heen te kijken.

Gast

Bericht door Gast » 29 aug 2017, 08:35

Ik heb Rik redelijk van dichtbij meegemaakt toen hij nog economieverslaggever was voor het ED en heb toen al gemerkt dat hij behoorlijk rancuneus kan zijn. Toen PSV commentaar op hem leverde vorig jaar wist ik al dat de toon van de stukjes zou gaan veranderen. Dat hij het moment af zou wachten dat hij er met gestrekt been in kon gaan.

Ik denk dus niet dat er veel veranderd is, maar meneer voelt zich op z'n lul getrapt.

Jwoeloe
Site Admin
Berichten: 2740
Lid geworden op: 26 aug 2017, 14:23
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 42 times
Been thanked: 250 times

Bericht door Jwoeloe » 01 sep 2017, 00:43

Die venijnige toon, hierboven over gesproken, komt in dit stuk wel aardig naar voren:

---

PSV IS EEN CLUB VAN EXCUSES GEWORDEN

EINDHOVEN - Bij PSV wordt ieder woordje in de krant, op internetsites of op Twitter door de leiding uitgespeld. Hoezeer men ook anders wil doen geloven, keer op keer blijkt hoe goed de directie leest wat er precies in de media met de eigen drie letters verschijnt. En vooral ook hoe gevoelig dat kan liggen.

Algemeen directeur Toon Gerbrands was donderdagavond geïrriteerd. PSV is er niet in geslaagd om een linksback aan te trekken en de top heeft daardoor gezichtsverlies geleden, is het voor de leiding van PSV harde oordeel bij het Eindhovens Dagblad. Iedereen wist al meer dan een jaar dat Jetro Willems zou kunnen vertrekken en het is de directie, ondanks verwoede pogingen, niet gelukt om voor hem een directe vervanger in te lijven. Gerbrands liet weten het verdict van het ED niet te waarderen, vooral omdat PSV de krant in de gelegenheid had gesteld om te luisteren naar de argumenten van PSV. En het ED had het oordeel al klaar, alvorens daarnaar te luisteren. Dat oordeel hield overigens ook in dat PSV begrijpelijkerwijs geen paniekvoetbal wil spelen of aan symboolpolitiek wil doen. De club haalt geen spelers om maar wat te halen en wat strooigoed aan de achterban te gunnen, wat in het verleden nog wel eens gebeurde. Daar werd nogal snel overheen gelezen, zo leek het.

Zonneklaar
Maar toch. Weken riep de clubleiding dat er hoe dan ook een nieuwe linksback bij zou komen en ook trainer Phillip Cocu was daarover zonneklaar in zijn persconferenties. Cocu is altijd het toonbeeld van voorzichtigheid, maar rekende overduidelijk op de komst van een nieuwe speler. Nu het feest niet doorging, werd de clubleiding nog even herinnerd aan alle uitspraken van afgelopen week. Er was een plan-A (Santos) en mocht dat niet doorgaan, dan was er altijd nog plan-B (Büttner dus) of plan-C (vermoedelijk Van Aanholt of Lumor) voor een versterking op links in de defensie. Aan de eindstreep staat PSV echter met lege handen en is de selectie op papier verzwakt. De conclusie kan dan niet anders zijn dan dat de leiding op dit punt heeft gefaald, hoewel er met Hirving Lozano, Derrick Luckassen en Marco van Ginkel in een eerdere fase wél tijdig versterkingen zijn gehaald.

Sneeuwwitje
In Eindhoven kijkt men echter het liefst in spiegels van hetzelfde merk als die van de boze stiefmoeder van Sneeuwwitje. Externe oordelen gelden niet als erg waardevol en worden soms als hinderlijk, stemmingmakend of zelfs 'supporter-achtig' gezien, omdat alleen de binnenwereld weet wat er echt speelt. De paradox is dat PSV zich juist wil profileren als een transparante club. Dat is ook vaak zo en PSV treedt vaker dan veel andere clubs naar buiten, maar wil dan wel de regie houden over wat wel en niet naar buiten komt. En wie dan toch met een portie kritiek komt, wordt er even fijntjes aan herinnerd hoe bijzonder het is dat PSV regelmatig tekst en uitleg geeft.

Concurrentievoordeel
Veel PSV-volgers zijn niet vergeten dat Gerbrands in april nog riep dat er voor PSV een concurrentievoordeel richting dit seizoen was omdat PSV eerder uitgespeeld was dan Ajax en Feyenoord. Ook bij die ploegen is tot 31 augustus lang niet alles goed gegaan, maar op de slotdag van de transfermarkt bleek het echter in Eindhoven veel onrustiger dan in de Randstad. Dat had externe en voor PSV onbeheersbare oorzaken, zoals de biedingen op bijvoorbeeld Steven Bergwijn en Jürgen Locadia, maar PSV had de eigen zaken ook niet op orde. Dat de transfer van Luuk de Jong naar Bordeaux klapte, konden de Eindhovenaren niet voorzien. Anderzijds wedde men ook weken op het verkeerde paard, in de persoon van Douglas Santos. Aan de eindstreep staat er nu geen linksback en het enige oordeel moet kan dan zijn dat PSV een jas heeft uitgedaan. Het verlies van Guardado, Siem de Jong, Zinchenko, Moreno, Willems, Pasveer en Pröpper wordt opgevangen door de komst van Luckassen, Room en Lozano. Daarnaast is er talentvolle jeugd doorgeschoven, die nu wel kansen moet krijgen.

Sterren
Welke consequenties het falen op de transfermarkt heeft, staat nog in de sterren geschreven. PSV heeft op papier kwaliteit ingeleverd, maar in de eredivisie kan veel. Heel veel. Het dwingt de ploeg tot creativiteit. Wie weet wordt Kenneth Paal wel de revelatie van het seizoen. Misschien gaat Jürgen Locadia wel een topseizoen draaien en wie weet is Luuk de Jong uiteindelijk van enorme waarde als pinchhitter. We gaan het allemaal zien. De leiding van PSV blinkt voorlopig echter vooral uit in het zoeken van excuses en is snel verongelijkt. Wie het oordeel van de buitenwacht niet maatgevend vindt, hoeft er ook niet boos om te worden. Een tijdje terug speelde ook al zoiets. De fans van Osijek zouden zijn opgehitst omdat een verslaggever van het ED in een interview had verklaard nog nooit van die club te hebben gehoord. Het idee alleen al...... PSV wil geen club van excuses zijn, maar lijkt ze soms toch echt te zoeken.

Knollen voor citroenen
Ondertussen vallen de resultaten in Eindhoven al een tijd tegen. Ja, PSV staat na drie wedstrijden bovenaan en heeft in de competitie een goede start gemaakt. Vorig seizoen won de club echter niets van importantie en ook dit prille voetbaljaar is met de Europese uitschakeling een historisch dieptepunt bereikt. Regionale media wordt verweten 'supporter-achtig' te schrijven en oordelen. De klant van PSV laat zich echter geen knollen voor citroenen verkopen. PSV blonk na een goede start niet uit in doortastendheid op de transfermarkt, maar wil daar liever niet aan herinnerd worden. Mocht Phillip Cocu er niet in slagen om opnieuw de landstitel te veroveren, dan kan het zaadje daarvoor in deze maanden zomaar eens geplant zijn. En lukt het wel, dan heeft PSV dat gedaan ondanks een hiaat in de defensie. De gang van zaken in de afgelopen maanden is in ieder geval, op zijn zachtst gezegd, curieus te noemen.

Siemen
Vaste waarde in elftal
Berichten: 632
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:51
Clubvoorkeur:
Has thanked: 28 times
Been thanked: 55 times

Bericht door Siemen » 01 sep 2017, 00:52

Ik kan me overigens in zijn woorden wel vinden. Enerzijds transparant, anderzijds bepalend wat wel/niet naar buiten komt, verwijtend en calimero als er kritiek is, steeds externaliseren.

koetje
Internationale topspeler
Berichten: 4234
Lid geworden op: 25 aug 2017, 19:26
Clubvoorkeur:
Has thanked: 86 times
Been thanked: 152 times

Bericht door koetje » 01 sep 2017, 05:12

PSV is een beetje boos op Rik. Onnodig, hoe zouden Gerbrands en Brands het volhouden in de grotere competities waar niet 3 kranten, 1 voetbaltijdschrift en 3 voetbalpraatprogramma's vol moeten maar in totaal een stuk of 30 van dit soort media.

Andersom schrijft Elfrink de laatste tijd met wat meer venijn als antwoord op die boosheid van PSV. Het moeten nu ook weer De Telegraaf toestanden gaan worden.

SKERLA
International
Berichten: 977
Lid geworden op: 26 aug 2017, 09:08
Clubvoorkeur:

Bericht door SKERLA » 01 sep 2017, 07:55

Ik vind dat de directie wel een punt heeft met "supporter-achtig"...
Hoogstaande journalistiek is het in ieder geval niet.
Eensch.

Josef Dettelbacher
Internationale topspeler
Berichten: 4965
Lid geworden op: 25 aug 2017, 12:49
Clubvoorkeur:
Has thanked: 45 times
Been thanked: 567 times

Awards:

Bericht door Josef Dettelbacher » 01 sep 2017, 14:02

Ik vond Rik Elfrink altijd de mindere van de psv watchers. Stukjes hadden vaak een laag niveau. Hij schreef letterlijk op wat hij zag, maar de hand van de meester of inhoudelijke kijk op zaken ontbrak. Deze nieuwe koers bevalt mij wel. Hij heeft niks te verliezen (want lekken gebeurt niet meer), dus toont hij meer lef en schrijft op wat hij vindt en ervaart.

Heel goed dat Toontje Topsportklimaat eens kritisch wordt aangepakt, en dat die schijntransparantie aan de kaak wordt gesteld. Dit bestuur houdt elkaar niet scherp, dus heel goed dat Rik deze rol oppakt.

ThoresenKoolhof
Nationale topspeler
Berichten: 1834
Lid geworden op: 25 aug 2017, 13:40
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 5 times
Been thanked: 223 times

Bericht door ThoresenKoolhof » 01 sep 2017, 14:53

Ben het met Josef eens, Rik Elfrink schreef nietszeggende stukjes voorgekauwd door Marcel Brands, voor de nieuwtjes hoeven we nog niet bij Rik te zijn (bij wie wel tegenwoordig) maar hij durft nu in ieder geval kritisch te schrijven wat betreft PSV en dat leest een stuk prettiger dan de propaganda waar hij vroeger mee kwam.

SKERLA
International
Berichten: 977
Lid geworden op: 26 aug 2017, 09:08
Clubvoorkeur:

Bericht door SKERLA » 01 sep 2017, 14:58

Kritisch is prima, maar dat betekent niet dat het dan automatisch hoogstaand is.

Ik lees hier ook veel kritische posts, maar daar zitten ook kwalitatief uitermate teleurstellende posts bij.
Eensch.

Gebruikersavatar
ziege maar ook zagge
Legende
Berichten: 13289
Lid geworden op: 27 aug 2017, 23:06
Clubvoorkeur: jawadenktezelf
Has thanked: 1032 times
Been thanked: 747 times

Awards:

Bericht door ziege maar ook zagge » 01 sep 2017, 17:31

Wie weet is ie gewoon aan het vissen naar een nieuwe deal voor scoops.

Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
Berichten: 11281
Lid geworden op: 25 aug 2017, 11:11
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 292 times
Been thanked: 1402 times

Bericht door ShovingNE2 » 11 sep 2017, 10:39

Uitstekend stuk van Elfrink. Die krijgt een stadionverbod. Hij kreeg ook al de schuld van de uitschakeling tegen Osijek.PSV verstrikt in web van tevredenheid

Niet meer dan vijf minuten en acht seconden had sc Heerenveen zondagmiddag nodig om het verhaal van de PSV-directie na het sluiten van de transfermarkt aan flarden te schieten. Met gelegenheidsargumenten werd het niet halen van een verdedigende versterking twee weken geleden bijna tot het kookpunt toe verdedigd. Van het betoog hield in het Abe Lenstra Stadion na 308 tellen al geen lettergreep meer stand.

Broddelwerk

Door de twee dreunen van Arber Zeneli en Reza Ghoochannejhad loopt PSV na het historische broddelwerk in de Europa League dit seizoen nu ook nationaal alweer achter de feiten aan. Het foutenfestival op het veld is mede een gevolg van geschutter in het Philips Stadion. De leiding van PSV liet alles in de technische staf na het Osijek-debacle bij het oude, faalde in augustus bij het aantrekken van een versterking, loste ondertussen ook de dossiers van Adam Maher en Marcel Ritzmaier niet op en reageerde bij het eerste zuchtje kritiek als door een wesp gestoken. Daarmee alleen maar bevestigend dat de club verstrikt is geraakt in een web van tevredenheid, waarin ieder tegengeluid als negatief, oneerlijk en zelfs bedrieglijk wordt gezien. Dat brak PSV vorig seizoen en afgelopen zomer al op en nieuw onheil lijkt nabij.


PSV kan alle beslissingen via de eigen communicatiekanalen uitleggen, maar de werkelijkheid raast voort en is al bijna een jaar geen vriend meer. De PSV-directeuren hebben een risico genomen door deze ploeg vanaf 1 september de rails op te sturen. Het is na een nederlaag makkelijk schieten op trainer Phillip Cocu, die het team ook gisteren niet scherp kreeg en zonder gewenst resultaat van plan veranderde. Maar hij is deze nazomer vooral in woord gesteund door zijn bazen en commissarissen, bij wie het in augustus aan daadkracht ontbrak. De leiding van PSV kwam pas op 31 augustus met het verhaal dat er geen geld was en dat er meer eigen jeugd moet doorstromen. Ondertussen polste PSV in augustus wel een batterij spelers, maar stond Cocu aan de eindstreep op 31 augustus toch met een uitgeklede selectie. Het talentenplan heeft bovendien nooit ingehouden dat spelers ineens op een voor hen vreemde positie in het eerste elftal komen. Ironisch genoeg riep het vorige hoofd jeugdopleidingen van PSV (Art Langeler) eerste linksback Kenneth Paal in zijn nieuwe functie als bondscoach niet eens op voor Jong Oranje. Simpelweg omdat hij het geen linksback vindt.

Nippertje

Wat Cocu twee weken geleden nog wel op het nippertje bereikte, was dat PSV een aantal spelers behield om in ieder geval voorin voldoende stootkracht te behouden. Heeft de PSV-coach gisteren en in augustus hard genoeg met de vuist op tafel geslagen of zegevierde de pragmaticus in hem? Dat laatste is het meest waarschijnlijk en kan hem wel eens gaan opbreken. Onder zijn leiding leek het in Heerenveen in ieder geval nergens op in de beginfase. Naast de defensie konden ook de andere linies het Friese geweld niet aan en was PSV vrijwel direct kanslozer dan kansloos. Team-Cocu kwam na het spaghetti-ontbijt uit de kleedkamer alsof het de afgelopen vijf wedstrijden in Heerenveen met een 0-5 overwinning de punten mee naar Eindhoven had genomen, in plaats van andersom. Achterin lagen ruimtes die Jurgen Streppel en zijn maarschalk Stijn Schaars in hun wildste dromen niet uitgetekend hadden en er werd door PSV op zijn zachtst gezegd gewoon slecht verdedigd. De fouten vielen, ondanks goede bedoelingen in een numerieke minderheid na rust, niet meer te repareren. PSV acteerde op een bedenkelijk niveau en dat sloot aan bij wat er vorige maand in het Philips Stadion is bewerkstelligd.

Gast

Bericht door Gast » 11 sep 2017, 15:52

Tja, uiteindelijk is het voor de zesde keer hetzelfde stuk in een ander jasje. Het voegt weinig meer toe na zijn zes eerdere "aanvallen" op PSV.

Gaan we dit nu na elke nederlaag dit seizoen krijgen? Dan volgen er nog veel van deze stukken.

koetje
Internationale topspeler
Berichten: 4234
Lid geworden op: 25 aug 2017, 19:26
Clubvoorkeur:
Has thanked: 86 times
Been thanked: 152 times

Bericht door koetje » 11 sep 2017, 18:47

De plaat van Rik blijft inderdaad wel hangen. We weten het nu wel.

PCGC
Internationale topspeler
Berichten: 3797
Lid geworden op: 26 aug 2017, 23:04
Clubvoorkeur:
Has thanked: 115 times
Been thanked: 265 times

Bericht door PCGC » 12 sep 2017, 02:01

Er is iets gebeurd tussen Rik en PSV wat deze stukjes oplevert.

Gelderse Boer
Jeugdspeler
Berichten: 39
Lid geworden op: 20 sep 2017, 08:58
Clubvoorkeur:

Bericht door Gelderse Boer » 20 sep 2017, 10:15

https://www.ed.nl/psv/financiele-commun ... ~a82af0bf/

Hier nog zo'n bericht, hij is lekker op dreef de laatste tijd;)

Sensation
Internationale topspeler
Berichten: 3383
Lid geworden op: 26 aug 2017, 13:16
Clubvoorkeur: Les Girls Girls Girls
Has thanked: 484 times
Been thanked: 419 times

Bericht door Sensation » 20 sep 2017, 10:54

Gelderse Boer schreef:https://www.ed.nl/psv/financiele-commun ... ~a82af0bf/

Hier nog zo'n bericht, hij is lekker op dreef de laatste tijd;)
Wat een journalistiek bedroevend slecht stukje zeg, pure opinie en frustratie. Dat zo'n man zichzelf journalist mag noemen. Zat die diploma soms bij een pakje boter? Tuurlijk kan de communicatie beter, want wij supporters zien ook de tegenstrijdigheden die Rikkie noemt, maar komop dit is allemaal oud nieuws en pure frustratie, het zoveelste bericht wat erover gaat hoe erg er tegen arme Rik gelogen wordt.

Ik krijg bij dit stukje een beetje het gevoel alsof Rik graag 'de stem van de supporters' wil zijn, ipv daadwerkelijk journalistiek bedrijven.

Zo, mijn frustratie richting meneer is er nu ook uit, gelukkig op een forum ipv namens een krant :D

Gast

Bericht door Gast » 21 sep 2017, 10:46

Ik begin echt heel erg moe te worden van Elfrink.

https://www.ed.nl/psv/psv-start-jacht-o ... haring_web

Op basis van de titel verwacht ik eens een keer een normaal stukje, maar in de openingsalinea zijn de messen alweer geslepen. Schrijf weer eens een keer een fatsoenlijk artikel, lul!

Sensation
Internationale topspeler
Berichten: 3383
Lid geworden op: 26 aug 2017, 13:16
Clubvoorkeur: Les Girls Girls Girls
Has thanked: 484 times
Been thanked: 419 times

Bericht door Sensation » 21 sep 2017, 11:43

Het begint echt hele treurige vormen aan te nemen. Rik las altijd mee op het PSV Netwerk, ik hoop dat hij hier ook meeleest:

Beste Rik,

Ga weer je vak uitvoeren, ga journalistiek bedrijven, maar stop alsjeblieft met het rancuneuze journalistje uit te hangen. Het verandert niks aan de situatie, PSV wordt echt niet bang van je en de supporters (degene waarvan jij denkt dat je ze op deze manier bedient, door kritisch te zijn) walgen ervan omdat het over de top is en je in herhaling treed. Bij PSV zit meneer Thijs Slegers, iemand die zijn vak wel altijd verstond, kritisch was, maar nooit rancuneus. Misschien eens een keer een kopje #mikokoffie met hem gaan drinken?

Kritiek hebben is prima, en je snijd absoluut weleens punten aan die de aandacht mogen krijgen (zoals de communicatie rondom transfers). Maar één keer is genoeg, dan weten we het wel.

En nu, hup, snel mooie rapportages maken op de Herdgang, zoals je altijd deed en wat prettig was om te lezen.

Sensation
Internationale topspeler
Berichten: 3383
Lid geworden op: 26 aug 2017, 13:16
Clubvoorkeur: Les Girls Girls Girls
Has thanked: 484 times
Been thanked: 419 times

Bericht door Sensation » 22 jun 2018, 10:20

Ik mis alleen nog een sorry for the long post en iets met een potato :P

Zal de persconferentie via een stream te volgen zijn?

Jwoeloe
Site Admin
Berichten: 2740
Lid geworden op: 26 aug 2017, 14:23
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 42 times
Been thanked: 250 times

Bericht door Jwoeloe » 21 jul 2018, 12:32

Ik heb het vermoeden dat Rik veel meer weet van wat er speelt dan hij schrijft. Lees het nieuws over Zoet er nog maar eens op na.
"Eventuele alternatieven voor PSV waren ook van de markt verdwenen. Onder meer Alban Lafont (naar Fiorentina vertrokken, red.) en ook Andriy Lunin (vertrokken naar Real Madrid) waren mogelijke opties."
Lafont was bekend. PSV werd ook gelinkt aan Letica (Club Brugge), al wordt die hier niet genoemd. Maar heb PSV nooit gelinkt zien worden aan Lunin. Zelfs geen minimaal gerucht op Google of Twitter. Deze naam komt dus best wel uit de lucht vallen en komt ook pas publiekelijk nadat verlenging van Zoet een feit is. Oftewel: Rik heeft het opzettelijk achtergehouden, want had een mooi nieuwtje kunnen zijn toen een eventuele transfer van Zoet nog relevant was. Zal Thijs hem inderdaad verteld hebben dat hij geen primeurtjes meer ontvangt als hij met namen komt? :D

Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
Berichten: 11281
Lid geworden op: 25 aug 2017, 11:11
Clubvoorkeur: PSV
Has thanked: 292 times
Been thanked: 1402 times

Bericht door ShovingNE2 » 23 jul 2018, 14:10

Artikeltje over Elfrink:


https://www.ed.nl/mening/beste-lezer-ri ... ~a74ab63a/
Een duizendpoot is er niks bij. Rik belt, appt, twittert, en tikt. Hij interviewt op camera, maar ook nog ouderwets met het notitieblokje. Hij maakt berichten, spreekt spelers aan, analyseert de training, belt met zaakwaarnemers (in het Spaans, Frans, Engels en Duits) en overlegt met het thuisfront in Brabant. Ondertussen krijgt hij van zijn kleine zestigduizend Twittervolgers positieve en negatieve feedback.
Zoals hier ook al uit blijkt: hij belt in vele talen rond voor nieuws of duiding.

Gebruikersavatar
Trixm
Nationale topspeler
Berichten: 2216
Lid geworden op: 06 sep 2017, 11:22
Clubvoorkeur:
Has thanked: 171 times
Been thanked: 145 times

Awards:

Bericht door Trixm » 23 jul 2018, 14:23

ShovingNE2 schreef:Artikeltje over Elfrink:


https://www.ed.nl/mening/beste-lezer-ri ... ~a74ab63a/
Een duizendpoot is er niks bij. Rik belt, appt, twittert, en tikt. Hij interviewt op camera, maar ook nog ouderwets met het notitieblokje. Hij maakt berichten, spreekt spelers aan, analyseert de training, belt met zaakwaarnemers (in het Spaans, Frans, Engels en Duits) en overlegt met het thuisfront in Brabant. Ondertussen krijgt hij van zijn kleine zestigduizend Twittervolgers positieve en negatieve feedback.
Zoals hier ook al uit blijkt: hij belt in vele talen rond voor nieuws of duiding.
"If triangles had a god, they would give him three sides."

Paco Casal
Meervoudig international
Berichten: 1486
Lid geworden op: 06 feb 2018, 16:02
Clubvoorkeur: Eindhoven Football Casuals
Has thanked: 146 times
Been thanked: 124 times

Bericht door Paco Casal » 23 jul 2018, 14:24

Trixm schreef:
ShovingNE2 schreef:Artikeltje over Elfrink:


https://www.ed.nl/mening/beste-lezer-ri ... ~a74ab63a/
Een duizendpoot is er niks bij. Rik belt, appt, twittert, en tikt. Hij interviewt op camera, maar ook nog ouderwets met het notitieblokje. Hij maakt berichten, spreekt spelers aan, analyseert de training, belt met zaakwaarnemers (in het Spaans, Frans, Engels en Duits) en overlegt met het thuisfront in Brabant. Ondertussen krijgt hij van zijn kleine zestigduizend Twittervolgers positieve en negatieve feedback.
Zoals hier ook al uit blijkt: hij belt in vele talen rond voor nieuws of duiding.

Gebruikersavatar
ziege maar ook zagge
Legende
Berichten: 13289
Lid geworden op: 27 aug 2017, 23:06
Clubvoorkeur: jawadenktezelf
Has thanked: 1032 times
Been thanked: 747 times

Awards:

Bericht door ziege maar ook zagge » 23 jul 2018, 14:55

ShovingNE2 schreef:Artikeltje over Elfrink:


https://www.ed.nl/mening/beste-lezer-ri ... ~a74ab63a/
Een duizendpoot is er niks bij. Rik belt, appt, twittert, en tikt. Hij interviewt op camera, maar ook nog ouderwets met het notitieblokje. Hij maakt berichten, spreekt spelers aan, analyseert de training, belt met zaakwaarnemers (in het Spaans, Frans, Engels en Duits) en overlegt met het thuisfront in Brabant. Ondertussen krijgt hij van zijn kleine zestigduizend Twittervolgers positieve en negatieve feedback.
Zoals hier ook al uit blijkt: hij belt in vele talen rond voor nieuws of duiding.
FF copypasten plz? Niet iedereen is geabonneerd op ED...

Maar ik begrijp dat jij tegenwoordig voorzitter van de Rik Elfrink Fanclub bent, met de missie iedereen tot je club te bekeren?

Plaats reactie